One love Cruise

Ojojoj vilken kryssning. Den hade verkligen allt. Det kändes som en annan värld. Allt va underbart, musiken, artisterna, dansgolven, killarna, drinkarna och typ allt annat oxå. För er som inte vet vad one love Cruise är för något, så är det en reggae kryssning.

De som hände på kryssningen stannar på kryssningen bäst så haha men där hände en hel del trevliga saker som inte är censurerade. Till exempel att Vi gick loss 24h om dygnet, vi dansade så att vi fick träningsvärk, vi blev bjudna på alla drinkar, vi hade festen i vår hytt, vi njöt verkligen av livet i 40 fantastiska timmar.

Längtar redan till nästa kryssning, hoppas den är snart.

Båten stannade till några timmar i Tallinn. Grå och tråkig stad. Men man mådde ju inte hallon när man gick av båten ,så det blev lunch på första bästa restaurang. Det blev Vapiano. Den lunchen satt verkligen fint.

En sak som är extra speciellt med just denna kryssningen va att det klickade verkligen lite extra för någon. Fint när det kommer när man minst anar det.

Tack mina underbara vänner för en helt oförglömlig resa <3 all kärlek till er ( fy fan vad vi kan dansa tillsammans )




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

queensize.blogg.se

jag är en tjej som kommer använda min blogg främst som matdagbok, men även skriva personligt, om resor, skönhet, smink, träning, killar och hälsa

RSS 2.0