Ebay

Ett råd till alla er som aldrig varit inne på ebay gå inte in där ni kommer bli fattiga. I morse skickade ebay ett nytt lösenord till mig, eftersom jag glömt mitt gamla. Skulle aldrig nu i efterhand gått in och börjat kolla. Jag shoppade för 1000:- på 30 min livsfarligt. Men kommer få väldigt fina kläder hemskickat om några dagar. Tänkte visa några utav mina fynd =) Jag blev verkligen förälskad i denna underbara hoodtröjan Och den vacka spetskläningen skriv gärna vad ni tycker.
 
Älskar ebay de har ALLA storlekar !!!!!
 
 
 

ursäkter

Jag har kommit på en sak jag måste vara världsmästare i. Att komma på ursäkter. Jag kom på mig själv häromdagen att jag hittar ursäkter till allt. Bara en enkel sak som varför skriver jag inte lika ofta på bloggen som jag gjorde innan. Mina ursäkter till detta är då. Haft en dålig vecka, mycket på jobbet, mycket utanför jobbet, mycket som snurrar i huvudet, ingen tid över, segt internet, ingen rolig maträtt, samma frukost, inga roliga bilder m.m.. ni förstår helt sjuka undanflykter.

Sanningen är att förra veckan va en skit vecka. Jag hade fullt upp i huvudet och mitt internet är jävligt segt. Men kom igen haha blogga kan man bara man vill. Jag höll på att glömma ett tag varför jag skriver blogg. Det va ju för min egen skull inte för någon annans. Har jag en tuff dag då måste jag ju skriva det. Nu ska jag försöka ändra på detta och tänka ännu mer på mig själv.

Sanningen är oxå att sedan jag börja laga riktig mat har jag gått upp i vikt( inte mycket men ändå). Det va exakt det jag ville undvika. Men motgångar måste man bestiga inte hoppa över. Så nu är det ännu en ny vecka med nya underbara möjligheter =)

peace and love <3

Säljer drömmar !!!

Äntligen blev det lördag. Gick och längtade hela veckan till att denna dagen skulle komma. Alltid lika roligt att jobba på lördagar. Då man jobbar med spel. Det är på lördagen allting händer. Det säger liksom bara boooommm alla ska spela. Alla drömmer om att vinna drömvinsten. Det är veckans final när det kommer till spelarna. Det är på lördagen det är upp till bevis att visa vad man egentligen går för. Det köps andelar,lotto, hästar, stryktips, topptips, bomber, powerplay, keno, måltips och trissen såklart. Hur skulle svenska folket kunna klara sig utan trissen. Som numera kostar 30kr. Högre vinter utlovas på de nya lotterna. Man kan vinna 100 tusen i månaden i 25 år istället för 50 tusen.

Älskar att jobba med spel. Älskar att sälja drömmar. Älskar att ge ett bra kundmöte. Älskar nöjda kunder. Älskar lördagar !!!


Lördags frukost på jobbet bestod utav köttbullsmacka med rödbetssallad Mmmm..




Fredags-middag hos päronen

Efter jobbet i fredags gick jag hem till mina föräldrar och åt god mat. De hade gäster så det var extra god mat till mig =)
Det serverades benfrikotlett med gräddsås kokta morötter och ris. Till efterrätt hade en av deras gäster bakat en marängtårta. Men eftersom att man har karaktär blev det ingen sockerbomb.

Kvällen slutade sådär. Hade gärna velat avslutat den på ett annat sätt. Synd att man skulle upp 6 för att sedan börja jobba 6.45 dagen efter.

Tack för en trevlig kväll mina underbara päron

House of hiphop

Förlåt mina älskade bloggläsare. Har varit väldigt busy denna helgen.

Iallafall nu kör jag, ny vecka nya möjligheter.

I torsdags jobbade jag först sen åkte jag och min mormor till kyrkogården. Där min underbara morfar finns. De skulle haft 60årig bröllopsdag. Tänk er hur lång tid 60år är. Inte konstigt jag fortfarande tror på kärleken efter allt jag varit med om. Vi åkte sedan till restaurang Kajutan för att äta en bit mat. Jag åt färsbiff med potatis, ärto och bearnaisesås. Ljuvligt gott.

På kvällen var det utgång som gällde. Förfest hemma hos Iza. Blir alltid lika trevligt i hennes kök. Sandra hade tagit med en färgrik tjej som vi alla klickade med direkt. Vi drack en hel del och hade galet roligt. Efter några timmar bar det av till moriskan där det va house of hiphop. Vi har blivit stammisar på moriskan. Vakterna hälsar lite extra på en och dom i baren börjar oxå känna igen en haha. Trevligt ställe med underbara människor. Tyvärr hade vi druckit några glas för mycket. Det blev ingen fin dans precis haha det snurrade runt rejält för några utav oss.

Synd att den klubben bara är varannan torsdag nu efter sommaren =(



horoskop

Zumba !!

Igår va jag och min mamma på zumba på kokums. De har en gratis prova på vecka. Man får utnyttja Gymmet hur mycket man vill och prova på hur många pass man klarar av under en vecka. Man går bara dit med sin legitimation och registrerar sig vid disken. Sen får man ett tillfälligt kort som varar 7 dagar =). Jag ska försöka gå dit iallafall 3 gånger. Är någon sugen på att förlja med så hör av er.

Zumba va roligt men jättesvårt. Man kan säga att det är träningsdans. Älskar konceptet med att använda dans i tränings syfte. Men jag har svårt med koreografi och det gick alldeles för snabbt för min del. Ingen genomgång av stegen. Man skulle bara försöka följa med så gått man kan. Jag körde mest egendans haha

Efter träningen blev det tonfisksallad. Sen blev det läggdax i en nybäddad säng =)

Sverige-Kazakstan

Fy fan vad dålig match. Sverige sög verkligen. Matchen stod 1-0 tills det va 1 min kvar. Då sverige turligt fick in ett mål till. Matchen slutade 2-0. Det va gåfotboll på låg nivå. Zlatan blev utsedd till bästa spelare. Förstår verkligen inte varför. Han rörde knappt bollen.

Spelaren bakom Isaksson på denna bilden, borde få utmärkelse för matchens bästa hopp.




Restaurang 1910

Igår bjöd svenska spel mig och min chef på sverige-kazakstan matchen. Vi blev även bjudna på middag före matchen inne på stadion. Restaurangen 1910 bjöd på förrätt, varmrätt och kaffe med muffins/cupcakes i pausen. Alltid roligt att knyta kontakter med folk i samma branch.

Bild på förrätten (glömde tyvärr fota huvudrätten. Den bestod av potatiskaka, kyckling och whiskysås)








Ost och kaviar macka

Det är inte så många som gillar kombinationen ost och kaviar.Jag älskar den. Till er som aldrig har provat, säger jag bara smaka genast. Helt kompletta ost och kaviar mackor hade det blivit med några färska gurkskivor på. MMmmm så gott !

Hemlig gäst !

Lyxig middag tillsammans med en hemlig gäst fick avsluta min fridag. Det bjöds på fondue med stor grönsalland. Rostbiff och kyckling med tatziki , kryddig bearnaisesås, tortillasås och vanlig thousan island dressing. Glömde nästan nämna de färska champinjonerna. Till efterrätt bakade jag muffins. Som sedan min gäst fick ta med sig hem. Hos mig hade de bara blivit uppätna i ett nafs. Bäst att ta det säkra före det osäkra.

Värmeljus ger mycket inre och yttre värme. Ska börja ladda hem från ikea nu när hösten börjar närma sig.






Nya naglar !!

Igår fixade jag mina naglar hos Mai Nails på Caroli. Som vanligt va det en asiatisk man som fixa dom på mig. Lyckas alltid få en kille. Igår blev det till och med två stycken. De bytte av varandra efter en halvtimme haha Lite konstig rastavlösning mitt i en kund. Men nu när jag tänker efter har det säkert hänt på mitt jobb oxå, nöden har ingen lag.. För mig känns det även konstigt att jag alltid lyckas få en man som gör mina naglar. Speciellt eftersom att han oftast ha påbygda naglar själv. Inte så manligt om jag får tycka till haha Men dom är snabba och grymma på det dom gör ;) Första gången jag gjorde hos Mai Nails de får en 3,5 av 5 qeenstars. Minus pga bytet mitt i och att mina naglar blev lite korta =(



Tandläkaren

Idag va jag hos tandläkaren. De kom fram till att jag hade två stora hål som måste fixas. Det svider i plånboken men det kan det nog vara värt. 
 
Efter tandläkaren umgicks jag med min mamma eftersom att båda hade fridag =) kvalitets tid tillsammans är aldrig fel. Vi va ute och shoppa loss som vanligt. Vi avslutade vår shopping dag på jägersro center. Där åt vi lunch på kniv och gaffel. Jag tog lasagne. Helt ok. Jag gillar att äta där. För de har en stor salladsbuffe.
 
 
Vad skulle man gjort utan sin mamma?? <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Frukost

Dagen började med en stabil och god frukost hos min mormor. Varit hos henne och fikat två dagar i rad. Som sagt, man ska ta vara på de underbara människorna runt om kring sig. Hon är verkligen pigg för sin ålder. Idag berättade hon att hon hade velat prova noppra ögonbrynen. Jag dog av skratt eftersom hon aldrig har gjort det tidigare i livet. Det värsta av allt va att hon frågade hennes frisör vad det skulle kosta. Då sa frisören 200kr men om du inte berättar det till någon så får du det för 150kr. Mår verkligen illa när man försöker lura gamlingar. Till alla er som inte vet vad det brukar kostar så ligger det på 30-80kr att fixa ögonbrynen på salong.



Mysig söndag


Idag har det varit en riktigt mysig söndag. Städat, tvättat, fikat hos mormor och umgåtts med fina vänner.

Jag tror att har man ordning runt omkring sig. Är det ett bra tecken på att man har ordning uppe i hjärnkontoret oxå. I mitt fall när det blir förmycket i huvet.Speglas det i slarv och röra. Snart är min lägenhet skinande ren =)

Att hitta en hobby i livet är viktigt. Idag när jag pratade med mina vänner. Visade det sig att Palle min älsta vän har börjat sy. När hon berättade om det såg man verkligen lyckan i hennes ögon. =) Iza är oxå en barndomsvän som har börjat måla. Hon är riktigt duktig. Hade verkligen kunnat köpa någon utav hennes tavlor. Hon inspirerade verkligen min fantasi. Hon målar tavlor där man hittar dålda detaljer i. Ska fråga om man får fota och visa er alla någon dag.

Man borde kanske skaffa sig en konkret hobby. Har provat sy kläder för några år sedan. Men det gick inte så bra haha Måla är inte riktigt min grej. Men borde nog prova. Jag har massa roliga och sjuka ideer som bara vill ut. Hade kanske gjort sig bra på en duk. Har funderat länge på att börja skriva låtar. Borde nog ta tag i det =)

Hemma hos Iza spelade vi ett filmquiz. Jag är ingen filmtok som de andra två så jag förlorade. Brukar va en dålig förlorare men inte i saker jag vet på förhand att jag inte har en chans på. Hur kan man komma ihåg filmcitat från gamla filmer ?? Eller vad gatan heter som de spelar in desperate housewives. Filmcitat och denna typ av frågor kunde dom utan några större problem. Vet inte vem av dom som vann men de va båda lika grymma =)

Dagens matsedel har varit sådär. Börja med den onyttiga muslin med yoghurt till frukost, sen blev det en cookie hos mormor, drack lite sprite och tog en näve chips hos iza och nu ikväll har jag ätit rester av korvstroganoffen jag laga igår. På helgen får det va några onyttigheter så länge det inte går över styr. =)

mysig söndag tack alla inblandade <3

 

Komik i trapphuset

Typiskt mina grannar



Lördag


Jobbade extra idag 12-17. Underbar tid på en lördag =) sovmorgon + hela kvällen framför mig. Ganska positivt att det är dubbelt betalt efter 12 på lördagar oxå.

Efter jobbet gick jag hem och lagade korvstroganoff. Är så stolt över mig själv att jag börjat laga riktig mat =) synd bara att jag inte har någon att äta tillsammans med =(

I början av veckan planerade jag och några vänner att vi skulle gå ut idag. Men ingen av oss orkade nu när lördagen äntligen var här haha

Pratade i telefon med en vän och det visade sig att vi båda kollade på körslaget. Kände mig som en pensionär. Speciellt för att jag ringde min mormor oxå och det visade sig att hon med kolla körslaget haha hon är då 80+.

Varför får man alltid ångest om man inte gör något ifall man är ledig dagen efter ?

ska snart gå och lägga mig. Ska upp tidigt för att tvätta och städa på min lediga dag. Inte så rolig men nödvändigt.

natti


 

Fredag

Vilken dag. Gårdagen innehöll allt. stress, glädje, ångest, förväntan, lycka och åter stress.

Hade väldigt svårt att slita mig ifrån jobbet kl 15. Varför kommer jag på alla ideer typ 15 min innan jag slutar?? det är som att jag går igång av stess. Hjärtat pumpar lite extra. Det känns som att jag tävlar mot mig själv och klockan. Känslan av att hinna i tid till något eller att precis städat klart innan någon kommer, är en jävligt skön känsla. Som en vinst varje gång. Älskar stress samtidigt som jag hatar den haha

På kvällen var jag på middag hos en vän/kollega. Hon bjöd på jättegod mat. Kyckling i teriyakisås. Hennes grönsallader är unika och sjukt goda. Där brukar vara allt ifrån granatäpple, äpple, melon och massa annat gott. Till efterrätt serverades glass med jordgubbar, blåbär och maränger. På bordet stod även en nötmix som jag inte kunde slita mig från. Åt säkert en påse själv haha dryck under kvällen bestod utav strawberry daiquiri, heiniken och rom&cola. Hejvild blandning nu när jag tänker efter haha

Efter att jag kommit hem efter en underbar middag. Pratade jag i mer än en timme med en nära vän. Om livet och hur mycket man har att va tacksamma över. Ibland kommer man bara till insikt av betydelsefulla saker.
 
Livet förändras och så vi med livet.



Misstaget

Igår morse gjorde jag ett stort misstag. kollade på innehållsförteckningen på min favorit musli. Fick en chock när jag läste att en dl innehåller 460kcal. En fjärdedel av ens dagsintag bara i lite musli. + en dl är inte ens mycket brukar nog till och med ta en och en halv haha jaja tror man får skippa den muslin i framtiden. synd bara att man precis köpt tre förpackningar (för att dom va på kampanj haha)

Mascot

Vattengympan gick bra. Men hon som höll i det va inte så vass. Hon stod mest och juckade och va lite övertänd. Hon körde mycket viftande ovanför vattnet vilket inte ger någonting. Ska kolla upp ifall hon alltid kör på torsdagar. I så fall kommer jag helst gå någon annan dag. Männen/gubbarna älskade henne, de sjöng med och skrek till. Men hon fick helt klart minus ett i betyg av mig.

Jätte mysigt efter gympan då bubblade vi och snackade massa skit, om allt mellan himel och jord. Är evigt tacksam för min och lindas underbara vänskap. Vi kan verkligen skratta, gråta och prata med varandra på ett speciellt sätt <3. Linda är gravid och jag längtar så tills Januari. Vi har redan bokat in en resa till ullared någon gång i december. Det ska köpas många fina presenter till deras guldklimp. Är det någon som vet, vart man kan köpa en body där det står. *ifall ni tycker jag är söt, då har ni inte sätt min mammas bästa vän =) =) * säg till isåfall haha.

Efter vattengympan träffade jag tre tjejkompisar på möllan. Mycket velande vart vi skulle gå, men tillslut blev det mascot. Jag var hungri efter "träningen" så tog deras kampanj kyckling tjohejsan 89:- och en cider hallon/lime. Vi kom in på intressanta diskutioner om hur vi ser på olika saker i malmö. Det bästa med vänskap är att man inte alltid behöver va överens. Det blev ganska hett ett tag. Men sen efter en stund började vi prata om något annat. Roligt att diskutera och höra varandras uppfattningar.

Hinner tyvärr inte skriva mer, då min rast är slut

puss o kram syns på stan

Vattengympa

I början av året köpte jag och en vän ett 10 klippkort på aqvakul. Menningen va att vi skulle gå regelbundet på vattengympa. Det fugerade jätte bra de 4 första gångerna. Sen dog det liksom ut som allt annat. När det kommer till att börja träna. MEN nu är det nytt liv med nya möjligheter. Vi ska gå på vattengympa idag =) WIEEE

Känns konstigt att gå dit efter 6 månader. Men ser verkligen fram emot att gympa lite i vattnet och bada bubbel efteråt med lite äckliga gubbar *not*. Vilket det alltid brukar bli. Varför går inga snygga killar till aqvakul och badar bubbel skit najs ju hahaha oj nu ticka klockan iväg. kommer nog bli sen som vanligt fan.

Vitlöksskinka

Vilken god skinka jag åt idag på jobbet till frukost. Glömde vilket märke det va men gud vad god den. vitlöksskinka av okänt märke haha

Bild på gårdagens middag =)


Sanningens ögonblick

Igår hade vi en givande utbildning på jobbet som hette Sanningens ögonblick. Vi var en grupp som spelade ett spel i utbildnings syfte. Det gick i stort sätt ut på att man skulle dela tankar och funderingar med varandra. Man fick mycket ideer inför framtiden =) roligt nytt sätt att lära ut på. Utbildningen skulle ta 1h men tog 1h 40 min för vår grupp.( ibland undrar man om man pratar lite för mycket.)

Efter jobbet åkte jag till en god vän som bjöd mig på middag. Det blev grönsallad med nuggets. Till efterrätt blev det en god chai latte.
Ibland funderar jag på att skaffa en tassimo endast pga att chai latten blir oroligt god =)

Rast Kyckling med feta

Lätt och god lunch på jobbet =)


Morgonstund har guld i mun !

Kom på i morse att jag verkligen behöver storhandla frukost. Hade ingenting hemma. Fick lite panik. Men längst in i den toma kylen hittade jag en kesoförpackning. Vilket blev en riktigt hit =). Knäckebröd med paprikakeso kommer nog bli lite av min favorit. Rekomenderar verkligen denna frukosten. Drack även lite grönt te.

Har insett nu att frukost är en riktigt bra start på dagen. Gratis energi.

Lunch & Middag

Fick bra energi efter frukosten. vilket gjorde att jag städade mitt sovrum hela förmiddagen. Började inte jobba förrens kl 15 . Lagade en väldigt god lunch till mig själv. Hade mycket rester i kylen från lördagens pastasallad. Vilket resulterade i en kycklingwook/gryta. Den bestod utav kycklingfile, gul paprika, rödlök, salladslök, babuskott, vitlök och soja. Till detta blev det vanligt jasminris.

Eftersom att jag jobbar till 23.15 idag. Så blir resterna utav dagen goda lunch även min middag.

Roligt att redan få mycket bra respons av några vänner som läst min blogg. Några har även undrat om man får ge ut den till andra. Svar på detta är att man absolut får ge ut den. Ju fler som läser min blogg ju roligare blir det. =)

Första frukosten

Jag brukar aldrig äta frukost. Brukar må illa på morgonen. nytt liv, nya möjligheter och nya rutiner. Känns underbart att starta dagen med en stabil frukost =)

Äntligen !!

Ja, då har man äntligen kommit ut i blogg världen =)
 
Största anledningen till att jag börjar blogga är, att jag behöver ta kontroll över mitt liv och mina känslor.
 
Jag bloggar främst för att hjälpa mig själv. Jag kommer använda bloggen till att peppra mig själv och till att bygga upp min självkänsla. Detta genom att öppna mig. Både för mig själv och andra. Jag tror att man får mycket hjälp med att hitta sig själv genom att skriva.
 
Jag kommer blogga om mitt vardagsliv. Min blogg kommer handla om alla problem som finns i vardagen och även om hur man hanterar dessa på bästa sätt.
 
Jag är en över-viktig tjej som älskar livet. Ibland tar min sjuka hjärnhalva över den friska. När det kommer till mitt förhållningsätt till mat. För att motverka min sjuka, tråkiga och orättvisa hjärnhalva så kommer jag även använda min blogg som en matdagbok. Jag kommer fota och lägga upp i princip allt jag stoppar i mig. Nu undrar ni säkert vad det ska vara bra för.  Jag har skrivit matdagbok förut och vet att det kommer hjälpa mig. Jag  tvingar mig på så sätt  att äta mer regelbundet´och kommer definitivt lägga ner mer tid på att laga "riktig" mat. Minns inte sist jag använde min spis, då förstår ni säkert att lagad mat är guldvärt.
 
Målet är även att komma igång med träning på ett mer aktivt sätt. Genom att skriva varje gång jag tränar, kommer det hjälpa mig, på så sätt att man vill känna sig hälsosam och "duktig". Jag vill om några veckor kunna börja med fotboll igen. Saknar det ganska mycket när jag tänker efter. Spelade trots allt i 16år.
 
Till alla er som inte känner mig så bra, skulle jag bara vilja berätta, att jag har dyslexi och därför kan det uppkomma en hel del stavningsfel och  säkert en del talspråk. 
 
Skönt att få första inlägget överstökat
 
Sov gott och kom ihåg att jag skriver bara bloggen för min egen skull , stör ni er på något så sluta läsa den =)
 
Puss & Kram
 
 
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

queensize.blogg.se

jag är en tjej som kommer använda min blogg främst som matdagbok, men även skriva personligt, om resor, skönhet, smink, träning, killar och hälsa

RSS 2.0