Måste köpa nya skor!!

Är riktigt stolt över mig själv. Lyckades komma upp i nästan exakt samma som igår. När halva dagen hade gått så trodde jag knappt att jag skulle klara 10.000steg. Men en stor och skön promenad efter jobbet gjorde susen. Promenerade 1h 15min. Slut resultat 16.213 steg.

Upptäckte under promenixen , att jag verkligen måste lägga pengar på ett par riktiga och ordentliga skor. Ska ut och shoppa till helgen. Funderar på emporia. Tror ni man kan hitta några skor i någon utav de 200 butikerna??

Stegräknare

Då har man äntligen tagit sig i kragen och börjat motionera igen. Nu och ett bra tag framöver kommer stegräknaren vara min bästa vän.

Idag promenerade jag till och med efter jobbet. Jag tog en rejäl omväg hem tog ungefär 45min. Gick upp till stan och tillbaka. Eftersom att jag slutade 23.15 så va vägen upp till stan mest upplyst. så valet mellan att ta ett varv runt parken eller gå längst vägen upp till stan var ganska enkelt.

Lyckades uppnå 16.556 steg under hela dagen. " experterna" rekommenderar alla att gå minst 10.000 steg dagligen. Mitt mål denna första vecka är minst 12.000 steg. Sen kommer jag trappa upp vecka efter vecka är tanken.

Mycket bra och givande dag. Livet älskar mig och jag älskar livet <3

Spöket Laban

Nya fina kakor på jobbet :) synd att just kakor står på min förbjudna lista.

Äntligen har Friskis och Svettis fixat en App !!

Oct. 29, 2012

Mobil blogga :)

Yes äntligen har jag fixat så att jag kan blogga direkt ifrån mobilen :)

Sushi

Idag bjöd sandra mig på hemmagjord sushi. Mums :) första gången jag åt sushi. Mycket possessivt överraskad. Man blir ju mätt haha varför har jag alltid trott att sushi inte mättar.
Efter middagen blev det bio :) för andra gången på en vecka såg jag " en oväntad vänskap" . Tror det är den bästa filmen jag sätt.
Min film topplista. 1. En oväntad vänskap 2. G.i Jane 3. Tarzan (tecknad) 4. He just not that into you 5. Gladiator

Coop outlet

Måndagen spenderade jag alldeles för länge på Bernstorp. Coop forum har öppnat en ny coop outlet. De säljer bara grejor som kläder, skor, böcker, cyklar, leksaker, vergtyg m.m i princip allt utom matvaror.

Åk dit och se om ni kan fynda något.

För mig blev det bara ett par skor och två ramar. En vän till mig köpte en micro för 399:- ord 695:- så där finns verkligen saker att fynd om man letar. Helt ny damcykel kostar bara 799:- Köp köp köp =)

Om jag hade haft plats hade jag köpt denna billiga styrketräningsmaskinen på bilden nedan.


kalas

 
Söndag = två kalas . Svägerska och brorsbarn

Det bjöds på lasagne och spiderman tårta =)

 
 

Bomben

I Lördags fick jag in hockey-bomben som gav 20.359kr
Vad är det dom säger ,antingen har man tur i kärlek eller i spel. Ni förstår ju säkert vilket jag har tur med just nu !!!!

Kultur lördag

Kvällen började med födelsedagsmiddag för steffi på green mango. Det är en thairestaurang på möllan med gudomlig mat.Har ni aldrig varit där så rekomenderar jag det starkt.

Efter middagen träffade jag P,M,S,I , Vi fem gick på kulturrunda i stan.

Första stoppet blev köpcentert leonard på möllan. Det var flera olika konstnärer som ställde ut. Där såg vi en hel del konst som fastnade. Speciellt ett foto som var taget innuti ett gamalt svenskt bårhus med texten * hjälp jag dör på väggen*. Svårt att beskriva bilden och det starka budskapet. När man inte ser bilden framför sig. Men jag blev verkligen tagen. Har fortfarande inte kunnat släppa bilden. Den gick rakt in i hjärtat. Ett annat konstverk som jag fastnade för var. En stor tavla som visade olika världsdelar och platser med hjälp av tidningsutklipp och andra olika utklipp. Som sedan satt ihopa. Tyvärr så fotade jag ingenting på leonards utställning =(

Sedan blev det en utställning på lugnagatan. Inne på en gård i källaren. Vi hade lite problem att hitta dit så vi fick stanna och fika lite i bilen. Galen biltur med 5 crazy girls haha. Äntligen kom vi fram. WOW vilken utställning. Häftiga och färg=)tavlor. Se de två första nedanför. Hade velat köpa alla. Men de låg tyvärr på ca 20.000kr st.

Sen blev det gamlavästern. Tyvärr hade utställningen som vi ville gå på redan stängt. Men fick se en underbar gigantisk tavla genom fönstert. Se bilden längst ner.

Vi avslutade vår kulturkväll på mazetti där det va fotoutställning. Censur belagda foto kan man lungt säga. bl.a två äldre pensionärer som hade sex, två håriga tjocka gubbar som kysste varandra. Ja ni fattar det fanns en hel del vågade foto. Jag gillade utställningen fina mänskliga foto.

Är glad att jag äntligen börjat uppskatta konstverk på riktigt.

En bild säger mer än 1000 ord.

punkt
slut
=)
 

 
 
 

Malmö ff

Då blev det torsdag och man blev bjuden på fotboll och äkta kinesisk nudelsoppa =)

Min fin fina vän bjöd mig först på hemmalagad nudelsoppa. Den var riktigt god. Jag behövde dock 3 olika bestick för att äta den. En gaffel, en soppslev och pinnar. Kinesisk nudelsoppa är verkligen inte som svensksoppa. Nr 1. väldigt stor skål fylld med godsaker. Nr 2. väldigt mättande, nudlar + biff . Nr 3. Inget bröd till. Nr 4. man äter med pinnar. Nr 5. man har soya i soppan. Det va en possitiv matupplevelse.

Jag har aldrig gillat soppa. Jag har alltid tyckt att det bara är lite vätska som inte mättar ordentligt. Men efter denna middagen får jag ta tillbaka mina fördomar om soppa haha

Efter middagen bar det av till Swedbank-stadion för att kolla Mff- IFK Göteborg. Matchen slutade tyvärr med förlust för Malmö 1-2.
 
Parkera ALDRIG på Coop när det är match. Två anledningar Nr 1 Coop behöver sina parkeringar till kunderna Nr 2 det tar 45 min att komma ut från parkeringen efteråt haha



 
 
 

queensize.blogg.se

jag är en tjej som kommer använda min blogg främst som matdagbok, men även skriva personligt, om resor, skönhet, smink, träning, killar och hälsa

RSS 2.0