Instagram

Är ledsen bloggen,men jag har upptäckt Instagram. Det kommer bli hård konkurrens mellan er två. Men jag lovar ska uppdatera dig oxå ibland ❤

Följ mig på Instagram jag heter kueensize

Mycket kärlek natti

Emporia mys

min lediga dag spenderade jag inne på emporia. Såklart gick brandlarmet. Men det vara bara i 15 min. Hann ej ut innan vi fick gå in igen. Så det gjorde inget. Lite shopping blev det oxå och lunch på jensens. chockad att det va så lite folk nu när det närmar sig jul. Men som jag sagt från början tror jag inte på emporia i längden. Min gran var där iallafall :)

Mys med dom bästa!!

Omgvilkenhelg

underbar helg. Inflytningsfest och utgång i världsklass. Vilken lördag !!!
Vilka underbara vänner man har. Är så tacksam. Tog ledigt från jobbet i söndags. Man måste faktisk unna sig en ledig söndag ibland. Låg i soffan och kolla reprisen av så mycket bättre. Att det snöade ute gjorde pricken över iet. Tända ljus och täcke i soffan på en söndag ,då mår man som bäst. På kvällen fyllde brorsan år. Då fick jag träffa mina underbara brorsöner . Ni är mitt allt :) Som sagt bästa helgen på länge :)

Julbord på Ikea

Till middag idag blev det Ikeas julbord. Ord pris 199:- med Ikea kort 99:-. Det var helt okej, mycket bättre än lets gos julbord i lördags. Nu är jag mätt och belåten och ska lägga mig tidigt.

Sov gott natti <3

Lärorikt

Denna veckan kommer jag alltid att minnas. Det händer massor runt omkring Mig. Både positiva och negativa saker. Orkar inte blogga om det. Men man får styrka av att kunna hjälpa andra.

En mycket possessiv sak är. Trots att man gått igenom jobbiga saker de senaste dagarna så sviker inte viljan och motivationen. Tog en härlig promenad ikväll och lyckades komma över 20.000 igen.

Är så jävla stolt över mig själv !!!

queensize.blogg.se

jag är en tjej som kommer använda min blogg främst som matdagbok, men även skriva personligt, om resor, skönhet, smink, träning, killar och hälsa

RSS 2.0